ΝΕΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΜΠΕΡΜΙΝΧΑΜΝΕΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ – ΜΠΕΡΜΙΝΧΑΜ

(Ανακοίνωση Καλοκαιρινού προγράμματος 2017)

 

Κανείς δε θέλει να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι, γι’ αυτό και η Blue Air μας παρουσιάζει το καλοκαιρινό της πρόγραμμα για το 2017, το οποίο θα ισχύει από τις 26 Μαρτίου 2017 ως και τις 28 Οκτωβρίου 2017.

Η Blue Air διαθέτει 2 αεροσκάφη στη βάση της στη Λάρνακα, εκτελώντας απευθείας πτήσεις στους 5 πιο κάτω προορισμούς:

  • Βουκουρέστι,
  • Αθήνα,
  • Θεσσαλονίκη,
  • Λονδίνο Λούτον,
  • Μπέρμινχαμ (ΗΒ).

 

Κατά ακρίβεια, η Smart Flying αερογραμμή την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016, ανακοίνωσε τον δεύτερο της προορισμό στο Ηνωμένο Βασίλειο από Λάρνακα – Μπέρμινχαμ – του οποίου θα εκτελούνται 3 πτήσεις εβδομαδιαία, (Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή) ξεκινώντας από τις 26 Μαρτίου 2017. 

Αυτή η τελευταία προσθήκη, υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε μια απρόσκοπτη εμπειρία και ένα άνετο ταξίδι στους Κύπριους επιβάτες μας, οι οποίοι έχουν ιδιαίτερα αναγνωρίσει τις υψηλές προδιαγραφές της Blue Air από την άποψη της ασφάλειας, της ποιότητας υπηρεσιών, την ακρίβεια και τη συνεχή βελτίωση.  Είμαστε ενθουσιασμένοι από την εκτίμηση της τοπικής κοινότητας.

Κλείστε τα εισιτήρια σας στο www.blueairweb.com, μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου στο 22755300 ή στο 24841180, ή μέσω των Συνεργαζόμενων Τουριστικών Πρακτόρων μας.

Καλωσορίσατε! Με συνοδό την Κυπριακή Φιλοξενία!

 

Για την Blue Air:

 

Η Blue Air λειτουργεί εδώ και 11 χρόνια, προσφέροντας  πτήσεις σε πάνω από 70 απευθείας δρομολόγια στο Βέλγιο, Κύπρο, Γαλλία, Γερμανία , Ελλάδα , Ιρλανδία, Ιταλία , Πορτογαλία , Ρουμανία, Σουηδία, Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.   Η εταιρεία διαθέτει 6 επιχειρησιακές βάσεις, στο Βουκουρέστι, Μπακάου, Cluj - Napoca *, Ιάσιο, τη Λάρνακα και το Τορίνο. (* Ενεργοποιείται από τον Οκτώβριο του 2016).

 

Η Blue Air έχει λάβει το πιστοποιητικό της ΙΑΤΑ Operational Safety Audit ( IOSA ) από τη Διεθνή Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών ( IATA ) για τα εξαιρετικά πρότυπα λειτουργίας της και είναι πλέον πλήρες μέλος της ΙΑΤΑ .

 

Η Blue Air λειτουργεί ένα στόλο αεροσκαφών Boeing 737, με τοποθέτηση προηγμένης τεχνολογίας καθισμάτων Recaro, παρέχοντας στους επιβάτες μια καλύτερη και πιο άνετη εμπειρία κατά τη διάρκεια της πτήσης τους .

 

Our Companies